Jeg tager desværre ikke klienter ind for tiden. Hjemmesiden er desuden under opbygning, så der er enkelte sider uden indhold

Psykologisk behandling af børn og unge med psykiske problemer ved autoriseret psykolog med mange års erfaringer fra børne- og ungdomspsykiatrien


Livet byder på mange glæder for børn og unge. Sjov og ballade med vennerne og hyggeligt samvær med familien er en del af det gode liv. Og for dem der har appetit på tilværelsen, venter eventyrerne derude.

Men sådan er det ikke altid. I perioder af livet overskygger modgang glæderne. De unge mennesker bliver ramt af angst, OCD, depression eller andre psykiske problemer.

Nogen formår med hjælp fra de nærmeste at komme tilbage på sporet. For andre slår hjælpen ikke til. De har brug for mere, end de nærmeste kan tilbyde.

I tæt samarbejde med børnene, de unge selv og de nærmeste voksne, tilbyder jeg behandling og vejledning af en lille udvalgt skare af psykiske problemer.

Det er mange år siden, jeg indså, at jeg ikke kan være ekspert i alle slags problemer hos alle slags mennesker. I stedet har jeg i mange år lagt min kræfter i behandlingen af børn og unge med angst, OCD, depression, perfektionisme og unge mennesker, der er så optaget og utilfredse med deres udseende, at det vælter livet omkuld.

Du er velkommen til at kigge dig omkring på hjemmesiden. Her skriver jeg om de psykiske problemer, jeg tilbyder hjælp til og de praktiske forhold omkring behandlingen.

Du kan også blive klogere på mine bøger om OCD, perfektionisme, separationsangst og socialfobi hos børn og unge – eller dykke ned i de mange blogindlæg, hvor jeg skriver om kognitiv- og metakognitiv terapi, angst, OCD og depression. Her er der mange gode råd at hente.

Vil du vide, hvordan psykologer behandler depressive og angste teenagere med metakognitiv terapi, kan du downloade et par gratis hæfter om den type behandling. God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Jens Henrik Thomsen
Psykolog