Jeg tager desværre ikke klienter ind

Psykologisk behandling af børn og unge med angst, OCD og fobier ved autoriseret psykolog fra børne- og ungdomspsykiatrien


Angst er en uundgåelig del af børn og unges liv. I løbet af opvæksten møder de forskellige former for angst. Små børn er bange for at blive adskilt fra deres forældre. Det er en angst, der forsvinder, når børnene bliver ældre. Sådan er skæbnen for flere typer angst, der som dug for solen fordamper ubemærket med tiden.

Hos nogle børn og unge forsvinder angsten ikke med alderen. De får angstlidelser. Angsten forstyrrer deres dagligdag. Den udfordrer venskaberne, spænder ben for deres personlige udvikling og går i vejen for indlæring af skolefærdigheder. Sådan er det, når angsten forhindrer børnene i at mødes med vennerne, komme i skole eller kaste sig nysgerrigt over livets farverige palet af muligheder. Og når først angsten slår rod, er det umuligt at ryste den af sig igen. Og så er der risiko for, at den følger med op i ungdoms- og voksenlivet.

Hjemmesiden henvender sig til voksne, der har kontakt til børn og unge med så voldsom angst, at de ikke tør kaste sig ud i livet. Med angsten som ledsager er risikoen for, at børnenes potentialer går tabt, stor. Heldigvis er der hjælp at hente. Det kan du læse meget mere om på hjemmesiden.

Kig dig omkring og få indblik i de forskellige typer angst og behandlingen af dem. Eller se nærmere på blogsene, der behandler emner om børn og unge med angst.

Du kan også bestille et selvhjælpshæfte med værktøjer til dig og barnet eller læse mere om mine bøger under udgivelser. Bøgerne handler om perfektionisme, OCD, separationsangst og socialfobi. God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Jens Henrik Thomsen
Psykolog