Velkommen

Psykologisk behandling af børn og unge med angst, OCD og fobier ved autoriseret psykolog fra børne- og ungdomspsykiatrien

JEG TAGER DESVÆRRE IKKE KLIENTER IND


Jeg har skrevet to bøger, hvor jeg har samlet mange års erfaringer med behandling af børn og unge med OCD og perfektionisme. Bøgerne indledes med en voksendel, men er ellers skrevet til børnene og de unge selv. Tryk på bøgerne, hvis du vil vide mere.

Forside - hvorfor kan jeg ikke bare lade være

Aldrig godt nok

 

 

 

 

 

 

 


Angst er en uundgåelig del af børn og unges liv. I løbet af opvæksten møder de forskellige former for angst. Små børn er bange for at blive adskilt fra deres forældre. Det er en relevant angst, der forsvinder, når børnene bliver ældre. Og sådan er skæbnen for flere typer angst – som dug for solen forsvinder de af sig selv med tiden.

Der er dog børn og unge, hvor angsten ikke bare fordufter med alderen. De udvikler angstlidelser. Angsten forstyrrer deres dagligdag. Den udfordrer venskaberne, spænder ben for deres personlige udvikling og går i vejen for indlæring af skolefærdigheder, når den forhindrer børnene i at mødes med vennerne, komme i skole eller tage for sig af livets goder. Og når angsten slår rod, er det ofte umuligt for børnene at ryste den af sig igen. Sandsynligheden for, at angsten bider sig fast og følger med op i ungdoms- og voksenlivet, er stor.

Denne hjemmeside henvender sig til forældre og voksne med kontakt til børn og unge, der lider af angst i en grad, så de forhindres i at tage for sig af de mange retter, livet byder på. Med angsten som passager er der risiko for, at børnenes potentialer forbliver uberørte og muligheder går tabt.

Kig dig omkring og få indblik i de forskellige angsttyper og behandlingen af dem eller se nærmere på de gode råd og blogsene, der behandler relevante emner for børn og unge med angst. Du kan også bestille et selvhjælpshæfte fyldt med værktøjer til både dig og barnet.

Med venlig hilsen

Jens Henrik Thomsen
Psykolog