Jeg tager desværre ikke klienter ind

Hvis I genkender angstlidelserne på hjemmesiden og har brug for hjælp til behandling, er I velkomne til at skrive til mig. Jeg behandler naturligvis jeres henvendelse fortroligt. I er også velkomne til at skrive, hvis I er i tvivl, om jeres barn eller den unge kan profitere af et behandlingsforløb – så kan vi eventuelt aftale en tid for en nærmere snak.

Et par vigtige bemærkninger

Da jeg arbejder fuld tid på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik, er det begrænset, hvor mange forløb jeg kan have i Børne og UngdomsPsykologisk Praksis. Hvis I ikke hører fra mig inden 24 timer, betyder det, at jeg ikke har ledige tider. Og jeg kan desværre ikke sige, hvornår jeg har tid, da behandlingsforløb udvikler sig forskelligt.

I skal også være opmærksom på, at sessionerne finder sted fredag eftermiddage og fra lørdag formiddag frem til eftermiddag.

Afbud

Skulle I blive forhindret i at møde op, er I naturligvis velkomne til at ringe afbud. Det skal dog meddeles senest dagen før. Meddeler I det på selve dagen for vores aftale, vil jeg tage fuldt honorar. Det samme er tilfældet ved udeblivelse.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere foran klinikken.

Adresse og mail

  • Børne og Ungdomspsykologisk Praksis
  • Autoriseret børne og ungepsykolog Jens Henrik Thomsen
  • Brunevang 17, 2700 Brønshøj – VIGTIGT – der står psykolog Lasse Emil Ebbesen på skiltet. Det er lokaleudlejeren. Og I skal rundt om hjørnet og ned i kælderen
  • psykologpraksis@yahoo.com