Depression og metakognitiv terapi

Få et gratis hæfte, der viser, hvordan psykologer behandler depression og tristhed hos teenagere med metakognitiv terapi. Hæftet er skrevet til de unge

Er du forælder til en teenager med depression, der skal eller er i gang med metakognitiv terapi, kan hæftet her give et lærerigt indblik i behandlingen. Måske er du og teenageren igang med de indledende overvejelser og har brug for mere viden om behandlingen til unge, før I beslutter jer for metakognitiv terapi. Du kan også være psykolog, der har teenagere med depression i metakognitiv behandling – eller bare er nysgerrig på metakognitiv terapi til unge med depression.

Uanset om du er forælder eller psykolog, kan hæftet være en hjælp for teenagere med depression. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er et selvhjælpshæfte. Det er et oplysningshæfte målrettet unge med depression. Med hæftet i hænderne kan de i ro og mag blive klogere på metakognitiv terapi.

Hæftet er for unge, der allerede har en depressionsdiagnose, og som af læge eller psykolog har fået undervisning i depression. Derfor er der ikke en længere beskrivelse af depression i hæftet.

Hæftet kan du downloade lige her

Du kan også læse om et hæfte om metakognitiv terapi til overbekymrede og angste teenagere

Medlem af Dansk Psykolog Forening