Coaching

Børn og unge har nogle gange brug for sparring på tilværelsens store og små udfordringer. Med coaching bliver de klogere på sig selv, finder ud af hvad de vil og lærer at håndtere bumpene på livets landevej

Hver dag skal vores unge mennesker træffe mange og afgørende beslutninger: Skal jeg være ærlig og sige min mening, eller skal jeg lade som om, at jeg er enig – selvom jeg ikke er? Hvorfor kommer jeg altid galt afsted – hvornår lærer jeg at gøre det rigtige? Jeg ville ønske, jeg havde styrken til at stå imod og være tro mod mig selv. Hvordan får jeg sagt, at det ikke var okay, det hun gjorde imod mig? Bare jeg troede mere på mig selv.

Det er blot nogle få eksempler på udfordringer, børn og unge møder i hverdagen. Heldigvis er de ofte klædt godt på til at møde og håndtere de mange vanskelige situationer. Men det sker også, at der er behov for noget ekstraordinært – indlæring af nye færdigheder og indsigt i egne evner og værdier – før de unge mennesker kommer i mål med deres udfordringer. I de situationer kan coaching være løsningen.

I coachingforløbet får børnene og de unge hjælp til at finde ud af, hvad de virkelig ønsker – hvordan de hellere vil reagere og håndtere deres udfordringer - og hvad der forhindrer dem i at nå deres mål. Når det er på plads, får de en støttende hånd - og værktøjer til at nå målene. Her kan du se en liste med typiske problemstillinger i et coachingforløb:

Har du en søn eller datter, hvor udfordringer – der ikke står på listen - driller, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så finder vi ud af, om et coachingforløb kunne være løsningen.

Medlem af Dansk Psykolog Forening